Friday, August 5, 2011

FREE HOLIDAY CONTEST

Halooo...
welcome to my blog....
for 4 year i've been in this biznez and had lots of interesting and happy customers.. some of them are recurring customers....
hahah..
nope.. bukan nyer kawen lgi sekali..
tp untuk adik/kakak/sedare....
alhamdulillah.....

SO to thank my previous and following customers for their support....
Nurin sekarang ni tgh mempromosikan satu contest...... very  easy and simple.....

1 x GRAND PRIZE :
2 days/1 nite stay at Swiss Garden Resort & Spa Kuantan (Garden View Deluxe Room for 2 person)
WORTH RM 250  !!
*terms and conditions apply
- boley pilih tarikh antara bulan March 2012 atau bulan April 2012
- Hari mestilah hari antara Hari Ahad - Khamis
- Tarikh dipilih tidak jatuh pada hari Cuti Umum dan cuti Negeri Pahang.
- No breakfast.
- For 2 Adult and 2 Child or 3 Adults.
- Garden View Deluxe Room

Actually Nurin dapat voucher dari ClubAsia.... so dari membazir.. baik Nurin kasi free kat sape2 yang ada mase tuk pergi.... kan? (nurin ada exam bulan tuh so x bley pi...)
ni Link ClubAsia : http://www.clubasia.com.my/
Nak tau ape leh buat dalam mase satu hari kat kuantan? ...banyak wooo....  leh tgk link ni.... Kuantan Trip - Swiss Garden Resort & Spa
Ape yang ada nye kat Kuantan?
hah..! org pahang sure la tau.. ( nope nurin bukan org pahang..) pantai dan seafood larrr... !! kat kuantan mesti try ikan bakar /seafood tau... best sgt2 .. dan murah.....

check in certificate dari clubasia 2 days/ 1 nite @ Swiss Garden Resort






2 x Consolation Prize :
1 x Make up session Worth RM 80 each.
*terms and conditions apply
- leh gune tuk dinner, jalan2, function
- haruz wat appointment ngan nurin dulu... leh tgk TAB APPOINTMENTS kat atas..
- any day as long as wat appoint dulu...

sonang ajo...Follow the steps below.... and you're on you way  to win the GRAND  PRiZE !!!

1.  Jadi Follower Pengantin Bridal House larrr...tak susah .. tekan button 'join this site' kat atas belah kanan tu ajerr...

2.  Post an entry in your blog with the banner (Free Holiday Contest with Pengantin Bridal House) and tulis la serba sket nape nak dok kat hotel nih..... banner yang kat bawah ni.....

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy kod kat bawah ni jer... tempek kat gadget HTML...


3.  Banner tu jugak haruz di letak kat sidebar... kiri or kanan... dan link kepada page ni...(gune jer code yang nurin da sedia tu... letak kat gadget HTML.... done... sonang jo..

4.  Comment la kat entry ni menyatakan anda telah me'link' kepada blog page Free Holiday Contest With Pengantin Bridal House.... so nurin leh view........ nnt kang tak tau lak sape yang da enter...


DURATION : 1 JUNE 2011 - 1 JANUARY 2012

Cam ner nurin nak choose pemenang?
Nurin akan choose pemenang based on the best write-up pasal nape nak stay kat hotel nih....
I will info the winners by posting the entry thru this blog.... so do visit my blog  to find out who will be the lucky winners !!

4 comments:

s.c.h.u.l.t said...

Nurin. Saya dah buat entri pasal contest ni. Tengok eh?

Thanks! :)

http://syud.blogspot.com/2011/08/ini-contest.html

Qienah said...

salam, qienah join juga

http://einah-contes.blogspot.com/2011/12/free-holiday-contest-with-pengantin.html

shortretreat said...

tq for joining

Ash Kyouhei said...

http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.com/2011/12/free-holiday-contest-with-pengantin.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...